Restaurant Lalala - en fransk perle på Christianshavn.

 

Fra ferier sydpå kender københavnerne Frankrig som en vidunderlig blanding af afslappethed og sanselige oplevelser.

Skyggefulde torve, charmerende, smalle gader og spirende lokalmiljøer,
fyldt med livsglæde, varme og nærvær, danner rammer om hengiven stemning og masser af leben.

Yndede, klassiske egnsretter tilberedes med lokale grøntsager - enkel, veltillavet mad af gode råvarer.
Utvungen servering, bramfri jargon, liv og glade dage!

Sådan er Lalala!

Book bord her

Menu Dégustation

Champignons Forestiers

Svampe i sprød surdej samt à la creme med skalotter & timian

 

Le Tartare

Rørt oksetatar med røget mayo, havesyre & ristet boghvede

 

Ballotine de Coquelet Farci

Unghane ballotine med søde majs, stegte kantareller & sauce aromatique

 

Crémeux au Chocolat

Cremeux på Amazonia chokolade med syltede kirsebær & saltet karamel

 

Bestilles af hele bordet

 

3 Retter 395 // 4 Retter 445

 

Vi forslår gerne vine til menuen.

Spørg din tjener hvad vi serverer på glas i dag.

 

Pain Maison

Surdejsbrød med kærnet, pisket smør

25

 

De L`Eau

Filtreret vand med & uden brus

25

Antonius Caviar

Den familieejede virksomhed Antonius er drevet af familiens overhoved, Anton & hans hustru og har hjemme den smukke, landlige del af Polen.

Her er de helt rigtige forhold er til stede for et bæredygtigt, naturligt opdræt af den sibiriske & den russiske stør.

Som den eneste producent i verden håndterer Antonius samtlige led af produktionen, fra opdræt til den færdige caviar.

Med 3 velfungerende farme & flere på vej, er virksomheden i skrivende stund den mest størproducerende i verden.

Kun den bedste caviar der møder de strengeste kvalitetskrav, bliver håndplukket til Antonius private label.

Alt caviar på Lalala er produceret uden borax & består således kun af den fineste rogn & salt, opdrættet, produceret & pakket af de dygtigste folk i branchen.

 

Baerii 30 gram

Baerii-caviar fra den sibiriske stør.

Ren & enkeltsmagende caviar der kan nydes, som den er eller med blinis.

345

 

Oscietra 30 gram

Oscietra-caviar fra den russiske stør.

Kompleks caviar med cremet & fed tekstur med en dyb smag af umami, nødder & smør, der bogstaveligt talt smelter på tungen.

Kan nydes som den er eller bruges til at løfte din kolde eller varme ret til et højere niveau.

595

 

Blinis & Crème Fraîche

Smørstegt boghvedeblinis & rørt creme fraiche

65

À la Carte

Les Hors d’Oeuvre

 

Les Huîtres

Sentinelles østers au naturel med mignonette, citron & tabasco

3 pcs. 125 / 6 pcs. 225 / 9 pcs. 315 / 12 pcs. 395

 

Cuisses de Grenouilles

Friterede frølår, purløg samt emulsion med sort hvidløg & havesyre

125

 

Sardines Conservées

Håndkonserverede sardiner fra Biscayen på brioche med grillet citron

115

 

Parfait aux Foies de Volailles

Kyllingeleverparfait med confiterede stikkelsbær & ristet brød

95

 

Tempeh Frites

Marineret, friteret tempeh med vegansk misomayo, galiamelon, limeskal & knoldselleri

85

 

Pain Maison

Husets surdejsbrød med pisket smør
25

 

 

Les Entrées

 

Terrine de Foie Gras de Canard

Foie gras-terrin med druknede kirsebær & smørstegt pain d’epice

195

 

Morel Farci

Morkel fyldt med unghanefars & friske ærter & svampesauce

175

 

Champignons Forestiers

Svampe i sprød surdej samt à la creme med skalotter & timian

155

 

Le Tartare

Rørt oksetatar med røget mayo, havesyre & ristet boghvede

145

 

Courgette et ses Chèvre

Courgetter med gedeostcreme & friske hasselnødder

95

 

 

Les Plats

 

Entrecôte Bearnaise

Rib-eye fra Uruguay med bearnaise, spinat en branche, marvsmør & fritter

375

 

L´Homard

Halv hummer serveret i skallen med courgetter & sauce mornay

365

 

Tartare du Boeuf

Rørt oksetatar med røget mayo, havesyre & ristet bogvede & fritter

265

 

Ballotine de Coquelet Farci

Unghane ballotine med søde majs, stegte kantareller, estragon & sauce aromatique

255

 

Moules Frites

Dampede danske blåmuslinger med gulerødder, selleri, porrer, muslinge-consommé, fritter & citronmayo

245

 

Betterave au Sel

Glaserede rødbeder med maltet knoldselleripure, rødbedesauce, aromatisk peber & brombær

195

 

 

Les Fromages et Desserts

 

L’assiette de Fromages

Et udvalg af modne franske gårdoste med behørig garniture.

 

Comté 24 måneder, Morbier & Brillat Savarin

3 stk. 135

 

Comté 24 måneder, Morbier, Brillat Savarin, Epoisses & Roquefort

5 stk. 175

 

Clafoutis

Den skønne klassiker fra Limousine-regionen.

Sød, blød & delikat med sæsonens røde bær samt yoghurt-honningskum

115

 

Cremeux au Chocolat

Cremeux på Amazonia chokolade med syltede kirsebær & saltet karamel

115

 

Crème Brûlée

Den klassiske karamelliserede crème med vanilje fra Tahiti.
Serveret med italiensk marengs, passionsfrugt & citrus

115

Vil du kigge i vinkælderen ..?

Vi har altid en stor variation af herlige konventionelle og naturlige franske vine i husets kælder. Fra perlende Champagner over klassiske hvide og rød Bourgogner til Etienne Guigals topklasse fra La Landonne, La Mouline og La Turque i Rhone.

Vinkort & drikkevareliste